Selamat datang ke Bakti Homestay Melaka!! Tengah cari penginapan kat Melaka?? Nak lokasi yang dekat dengan Bandar & Ayer Keroh? BHM berada hanya 15 minit je dengan Bandar & Ayer Keroh! Boring dahhh kan stay kat hotel sebab takde pemandangan langsung. Kami janjikan kualiti terbaikkk, tempat yang awesome dengan pemandangan hijau ala dalam taman gitu, harga RM120 jeee!! Jom2 stay di BHM! Boleh santai & rilex di gazebo dengan keluarga & kawan2 sambil buat aktiviti macam bbq ke, hari keluarga ke, makan2 ke.

BHM ada 3 jenis penginapan berbeza iaitu Bilik (4-8 orang), Dorm (20 orang) dan Rumah (20-30 orang). Jadi pilihlah jenis penginapan mana2 je anda suka. Harga & gambar anda boleh riki2 tengok kat pakej2 kat atas tu. Agak2 dah minat boleh la call/whatsapp 0102913294 untuk tempah. Kalau plan nak stay time cuti sekolah, better tempah awal tau! Harga kami sama je time cuti ke hujung minggu ke tau hari biasa. Cepat2 tempah!!

Penginapan Bakti Homestay Melaka


Kemudahan Yang Ada Dalam BILIK

(4-8 ORANG)

- 2 KATIL QUEEN

- TV

- SET SOFA
- SET MEJA KOPI

- TANDAS
- PENGHAWA DINGIN
- PEMANAS AIR
- PETI SEJUK

- WATER HEATER

- TUALA

- SEJADAH

- BIDAI
- SABUN
- AIR MINERAL
- TISU

= RM120 =

* RM 10 caj bagi tambahan tilam
*
PERCUMA bantal dan selimut utk setiap tambahan tilam
*
PERCUMA tambahan tilam bagi rombongan pelajar sekolah



Kemudahan Yang Ada Dalam
DORM

(20 ORANG)

- 10 KATIL DOUBLE DECKER

- 2 TANDAS

- TV

- PENGHAWA DINGIN

- AIR MINERAL

- TUALA

- TISU

- SABUN

= RM220 =


Kemudahan Yang Ada Dalam RUMAH

(20-30 ORANG)

- 3 BILIK

- BILIK 1 & 2 MEMPUNYAI 2 KATIL QUEEN

- BILIK 3 MEMPUNYAI 2 KATIL QUEEN & 4 KATIL SINGLE

- SETIAP BILIK MEMPUNYAI PENGHAWA DINGIN

- 2 RUANG TAMU

- TERDAPAT 1 KATIL QUEEN & 3 KATIL SINGLE DI RUANG TAMU

- 3 TANDAS

- DAPUR

- TV

- PETI SEJUK

- PEMANAS AIR

- WATER HEATER

- MESIN BASUH

- TUALA

- TISU

- SABUN

- AIR MINERAL

- SEJADAH

- 4 TOTO DISEDIAKAN

= RM400 =


Kemudahan Yang Ada Dalam RUMAH

(20 ke bawah)

- 2 BILIK

- BILIK 1 & 2 MEMPUNYAI 2 KATIL QUEEN

- SETIAP BILIK MEMPUNYAI PENGHAWA DINGIN

- 2 RUANG TAMU

- TERDAPAT 1 KATIL QUEEN & 3 KATIL SINGLE DI RUANG TAMU

- 3 TANDAS

- DAPUR

- TV

- PETI SEJUK

- PEMANAS AIR

- WATER HEATER

- MESIN BASUH

- TUALA

- TISU

- SABUN

- AIR MINERAL

- SEJADAH

- 4 TOTO DISEDIAKAN

= RM400 =


WAKTU CHECK-IN - 2.00 PETANG
WAKTU CHECK-OUT - 12.00 TENGAH HARI




Amacam? Bestkan BHM? Macam2 ada..Kalau berminat nak stay kat BHM, boleh call
Pn Ruhaisha Ibrahim ditalian 010-2913294 (Call/Whatsapp) atau email di iruhaisha@yahoo.com

Tempahan setiap 1 bilik dikenakan deposit RM50. Bank-in ke akaun Bakti Enterprise, no akaun CIMB BANK 8004693724 dan whatsapp gambar slip bank ke Pn Ruhaisha Ibrahim lepas dah bank-in atau bawa slip bank masa check in sebagai bukti.

* Deposit dianggap tak diterima jika anda gagal bawa slip bank

* Deposit tak boleh dikembalikan

Nak buat BBQ bersama keluarga atau kawan2?? BHM ada sediakan perkhidmatan katering dan set BBQ tau! Caj set bbq hanya RM25 jee. Anda boleh pilih untuk tempah ikut pakej yang disediakan atau ikut menu yang anda nak. Harga ikut menu yang anda nak tu.

Jom like kami di Facebook Bakti Homestay Melaka. So anda boleh riki2 tengok gambar-gambar homestay BHM yang nice, awsome & terbaikk untuk future vacation anda. Have a nice day!!

Saturday, 19 December 2015

Jom Ke BHM!!

Sedang merancang percutian bersama keluarga? Impikan penginapan yang berkonsepkan kawasan kampung? Santai dan rilex sambil menikmati pemandangan yang hijau dalam taman? Jom ke BHM! Percutian anda akan lebih bermakna kali ini. Dengan harga RM120 untuk 1 bilik dan boleh muat 4 hingga 8 orang. Jimatkan? So tunggu apa lagi, call/ whatsapp Pn Ruhaisha 0102913294.

Friday, 27 November 2015

Pakej katering

Kami di BHM kini menawarkan pakej katering bagi rombongan2 bas seperti pelajar2 sekolah dan kakitangan kerajaan juga untuk keluarga yang ingin membuat aktiviti bbq di Bakti Homestay. Kami juga turut menyediakan pakej bagi pasangan pengantin yang ingin membuat majlis di BHM. Anda boleh lihat pakej2 yang kami sediakan diruangan 'Pakej Katering' atau anda boleh terus hubungi Puan Ruhaisha Ibrahim dinombor 010-2913294 untuk keterangan lebih lanjut.

Monday, 25 August 2014

BHM KG SEMABOK

Assalamualaikum kepada semua pelanggan setia BHM. Kami di BHM kini mempuyai sebuah rumah. Bagi pengunjung yang datang secara berkumpulan boleh menginap disini. Dengan hanya RM 300 kami menjanjikan penginapan yang selesa, bersih dan cantik. Anda boleh melihat gambar rumah di BHM Kg Semabok.

TERIMA KASIH KEPADA PELANGGAN BHM

Jutaan terima kasih di atas sambutan yang menggalakkan daripada pelanggan Bakti Homestay Melaka.   Terima kasih di atas sokongan dan cadangan yang membina daripada anda. Kami akan meningkatkan mutu perkhidmatan anda dari semasa ke semasa dan terus menyediakan perkhidmatan yang terbaik bagi memenuhi permintaan anda.  Kami menawarkan penginapan yang selesa dengan harga yang murah dan kawasan homestay kami sesuai untuk pelbagai aktiviti seperti family day, barbeque, kawasan riadah dan sebagainya.

Friday, 22 August 2014

INFO TERKINI BHM

Assalamualaikum para pelanggan Bakti Homestay Melaka. Kami di Bakti Homestay Melaka kini tidak lagi menawarkan pakej-pakej bilik seperti pakej A, B dan C. Atas permintaan ramai pengunjung, perkhidmatan bilik kini sama iaitu kesemua 8 bilik terdapat 2 katil queen. Kami berharap anda berpuas hati dengan perkhidmatan yang kami sediakan. Kami amat menghargai sebarang cadangan atau komen daripada anda. Sebarang tempahan atau pertanyaan sila hubungi 017-6718951.