Selamat datang ke Bakti Homestay Melaka!! Anda sedang cari penginapan di Melaka?? Nak lokasi yang dekat dengan Bandar Melaka & Tol Ayer Keroh? BHM terletak 15 minit je dengan Bandar Melaka & Tol Ayer Keroh! Boring dahhh kan stay kat hotel sebab takde pemandangan langsung. BHM menjanjikan kualiti terbaikkk, bilik yang selesa dengan pemandangan hijau ala dalam taman gitu, harga RM120 jeee tau!! Jom2 stay di BHM! Boleh santai & rilex di gazebo dengan keluarga & kawan2 sambil buat aktiviti seperti bbq, makan2, atau anda nak plan buat Family day, Gathering, Reunion, nak buat Wedding kat sini pon bolehhh.

BHM ada 3 jenis penginapan berbeza iaitu Bilik (4-8 orang), Dorm (20 orang) dan Rumah (20-30 orang). Jadi pilihlah jenis penginapan mana2 je anda suka. Harga & gambar anda boleh tengok pakej2 kat atas tu. Agak2 dah minat boleh la call/whatsapp 010-2913294 untuk booking. Kalau plan nak stay time cuti sekolah, better booking awal tau!

Penginapan Bakti Homestay Melaka


Kemudahan Dalam BILIK

(4-8 ORANG)

- 2 QUEEN BED

- TV

- SET SOFA
- SET MEJA KOPI

- TANDAS
- PENGHAWA DINGIN
- PEMANAS AIR
- PETI SEJUK

- WATER HEATER

- TUALA

- SEJADAH

- BIDAI
- SABUN
- AIR MINERAL

= RM120 =

* RM 10 caj bagi tambahan tilam
*
PERCUMA bantal dan selimut utk setiap tambahan tilam
*
PERCUMA tambahan tilam bagi rombongan pelajar sekolah



Kemudahan Dalam
DORM

(20 ORANG)

- 10 DOUBLE DECKER BED

- 2 TANDAS

- TV

- PENGHAWA DINGIN

-PETI SEJUK

- AIR MINERAL

- TUALA

- SABUN

= RM220 =


Kemudahan Dalam RUMAH

(20-30 ORANG)

- 3 BILIK

- BILIK 1 & 2 ADA 2 QUEEN BED

- BILIK 3 ADA 2 QUEEN & 4 SINGLE BED

- SETIAP BILIK ADA PENGHAWA DINGIN

- 2 HALL

- DI HALL ADA 1 QUEEN & 3 SINGLE BED

- 3 TANDAS

- DAPUR

- TV

- PETI SEJUK

- PEMANAS AIR

- WATER HEATER

- MESIN BASUH

-KELENGKAPAN DAPUR & MEMASAK

- TUALA

- SABUN

- AIR MINERAL

- SEJADAH

- 4 TOTO DISEDIAKAN

= RM400 =



WAKTU CHECK-IN - 2.00 PETANG
WAKTU CHECK-OUT - 12.00 TENGAH HARI




Jika berminat untuk booking atau ada sebarang pertanyaan, call/whatsapp
Pn Ruhaisha ditalian 010-2913294.

Tempahan setiap 1 bilik dikenakan deposit RM50. Anda perlu bank-in ke akaun Bakti Enterprise, no akaun CIMB BANK 8004693724 dan hantar slip bank ke Pn Ruhaisha.



PERINGATAN! Deposit booking tidak boleh dikembalikan


Anda nak buat BBQ bersama keluarga atau kawan2?? BHM menyediakan perkhidmatan katering dan set BBQ tau! Caj set bbq hanya RM25 saja. Anda boleh pilih untuk tempah ikut pakej yang disediakan atau ikut menu yang anda inginkan.

Jom like Facebook kami Bakti Homestay Melaka. Anda boleh tengok gambar-gambar homestay BHM yang nice, awsome & terbaikk untuk future vacation anda. Have a nice day semua!!

Saturday, 19 December 2015

Jom Ke BHM!!

Sedang merancang percutian bersama keluarga? Impikan penginapan yang berkonsepkan kawasan kampung? Santai dan rilex sambil menikmati pemandangan yang hijau dalam taman? Jom ke BHM! Percutian anda akan lebih bermakna kali ini. Dengan harga RM120 untuk 1 bilik dan boleh muat 4 hingga 8 orang. Jimatkan? So tunggu apa lagi, call/ whatsapp Pn Ruhaisha 0102913294.

Friday, 27 November 2015

Pakej katering

Kami di BHM kini menawarkan pakej katering bagi rombongan2 bas seperti pelajar2 sekolah dan kakitangan kerajaan juga untuk keluarga yang ingin membuat aktiviti bbq di Bakti Homestay. Kami juga turut menyediakan pakej bagi pasangan pengantin yang ingin membuat majlis di BHM. Anda boleh lihat pakej2 yang kami sediakan diruangan 'Pakej Katering' atau anda boleh terus hubungi Puan Ruhaisha Ibrahim dinombor 010-2913294 untuk keterangan lebih lanjut.

Monday, 25 August 2014

BHM KG SEMABOK

Assalamualaikum kepada semua pelanggan setia BHM. Kami di BHM kini mempuyai sebuah rumah. Bagi pengunjung yang datang secara berkumpulan boleh menginap disini. Dengan hanya RM 300 kami menjanjikan penginapan yang selesa, bersih dan cantik. Anda boleh melihat gambar rumah di BHM Kg Semabok.

TERIMA KASIH KEPADA PELANGGAN BHM

Jutaan terima kasih di atas sambutan yang menggalakkan daripada pelanggan Bakti Homestay Melaka.   Terima kasih di atas sokongan dan cadangan yang membina daripada anda. Kami akan meningkatkan mutu perkhidmatan anda dari semasa ke semasa dan terus menyediakan perkhidmatan yang terbaik bagi memenuhi permintaan anda.  Kami menawarkan penginapan yang selesa dengan harga yang murah dan kawasan homestay kami sesuai untuk pelbagai aktiviti seperti family day, barbeque, kawasan riadah dan sebagainya.